Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szarana Miley útját járja?

Kísértetiesen hasonlít a két lány karrierje, és a Hollywood Life című weboldal szerint azért, mert Selena Miley útját követi. Miley Cyrusból, az egykori Disney-sztárból mára már komoly színész- és énekesnő lett, ezzel sok pénzt szerezve magának (csak 2010-ben 15 millió dollárt keresett). Úgy tűnik, van még egy fiatal sztár, aki megpróbálja követni és a nyomdokaiba lépni: Selena Gomez!

A Hollywood Life című amerikai weboldal szerint ugyanis minden jel arra mutat, hogy Selena Miley karrierjéhez hasonlót próbál produkálni. Selena nemrég fejezte be híres sorozatát, a Wizards of Waverly Place-et, és főszereplő lett – az előbbi sorozat filmváltozatán kívül – első filmjében, a Monte Carlóban. Ez hasonlít Miley karrierjének folytatásához, ugyanis ő, miután véget ért a Hannah Montana, szerepelt a The Last Songban, az LOL: Laughing Out Loud és a So Undercover című filmekben is, televíziós csillagból filmsztárrá kerekedve. Selena kétségtelenül abban a reményben élt, hogy pontosan ezt teszi.

Több Miley-dal is szerepet kapott a The Last Songban, csakúgy, mint Selena számai a Monte Carlóban. A Wizards of Waverly Place sztárja műsorvezetője volt a Much Music Video Awardsnak 2011-ben, akárcsak a Hannah Montana főszereplője 2010-ben. Mindkettejüknek komoly kapcsolata van (Selena Justin Bieberrel, Miley Liam Hemsworthszel van együtt).

 

 

Tényleg van valóság alapja cikknek?

A nagy összehasonlítás: Miley vs Selena

Nagy felháborodást keltett,amikor Miley szexibb imidzsre vágyott és aztán megjelent a Can't Be Tamed videoklip,amiben a megszokottnál sokkal kihívóbban viselkedett. Selena ekkor ezt nyilatkozta: Nem ítélem el Mileyt. Nekem tetszik,amit csinál,de én asszem sose tudnák olyan laza és magabiztos lenni,mint ő.
De most lehet,hogy Sel is úgy döntött dögösebbre vált,mivel a Wizards Of Wawerly Placenek úgy is vége.

A két lány életvonala tényleg hasonló.Mindketten a Disneynél kezdték,színésznők és egyben énekesek. Egyforma nagy sikereket értek el,de nem ugyanazzal a taktikával.
Míg Mileyra ez a jelemző: Jött.Látott.Győzött. Selena inkább a lasabb tempő híve.
Csak vegyük az elejéről.Ahogy elkezdődött a Hannah Montana szinte az egész világ megismerte Miley nevét. A Varázslók műsora csak 1 évvel később került fel a magyar Disney Csatornára és,azután sem volt,akkor érdeklődés Alex karaktere után. Aztán mikor Miley szakított Nickkel és Selena lett Nick új barátnője,Selena is egyre híresebb lett.Szépen lassan Selena is akkora sikereket ért el,mint Miley és lassan Miley rajongói Selena rajongói is lettek.Sőt sokan át is pártoltak inkább Miss Gomez táborába.
Akkor az biztos,hogy Selena lassan "támad" és szép finoman éri el,amit akar.Facebbok oldalán is több like-olóval büszkélkedhet,mint Mil.
Így az sem kizárt,hogy Sel is hamarosan szuper szexi ruhában fog flangálni,de ő,azért óvatossabban fogja tenni,hogy azért a jókislány imidzse se nagyon roncsologyjon.

A Love You Like A Love Song nem tombolós,mint Miley Cyrus Can't Be Tamed című kislemeze,de a klipben mégis találni hasonlóságokat.De,ha csak a képet vizsgáljuk meglátszik,hogy hasonlít Selena sminkje és ruhája Mileyéra.
Mindkettőjüknál "madarárra" hajazó vonalakat vélhetünk felfedezni.
Nagy műszempilla,de csak a szem széleken;sötét szemfesték;kicsit felfelé vékonyodó szemöldök;és natúr szájfény a jellemző.
De a ruha is hasonló. Az "új" Miley kihagyhatatlan feléppőruhájává vált a fűzös felsőréz vagy tornadreszhez hasonló egyberuha.És persze a pushup-os hatás.És még a mozgás is ugyanaz....

 A ruha felső része színben és fazonban is egyforma.Azonkivül a kiegészítők mindekettő lánynál arany színű és a forgatáskor a megszokotnál hosszabb póthajat kaptak.

 

Azért ez nem hasonlít egy kicsit?Mindkettő fűzős,kövekkel van kirakva és pávatollra hajazó szárnyak díszítik a végét. 

Mindketten fekszenek....

A Love You Like A Love Song és a Who Owns My Heart között is van némi hasonlóság. Olyan kissé,mintha Sel új száma Miley két legújabb videoklipjéből állt volna össze.Figyelj!

Mindkettő:
1. Az elején felkonferálják őket a közönség előtt. (Mileyt nem telejesen a saját nevén) - Can't Be Tamed
2.Miley limuzinban utazik,Selena cabriozik - Who Owns My Heart
3.Miley az asztal tetején táncol,Selena a zongorán ül,fekszik.

 Mileynak és Selenának is fel van tupérozva a haja és közben hullámos is.

 Forrás: crazyladys.hupont.hu

 

 
 

 

Profilkép


Képgaléria


Elérhetőség

Szerki: Kati

Oldal létrehozása: 2011.09.14
Zárás: SOHA!
Érezd jól magad!
Irj Vk-ba!

LevelezőlistaArchívum

Naptár
<< Január >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 55728
Hónap: 2335
Nap: 100